Content Management System

Hvad er CMS?

Et content management system eller CMS er et system, der giver brugerne mulighed for at oprette, redigere og offentliggøre indhold på hjemmesiden uden at vide, hvordan man kode.

Vores programmører kan opbygge et brugerdefineret brugervenligt system til din eksisterende hjemmeside eller oprette en hjemmeside ved hjælp af CMS platforme.

Der findes mange CMS (content management system) platforme på markedet. På GS & Partners arbejder vi med følgende:

WordPress CMS features

WordPress

WordPress er den mest populære open source CMS, der har mange design layouts og temaer, WordPress plugins og widgets. Derfor er det yderst brugerdefineret, SEO-venligt og lydhør overfor alle elektroniske enheder. Det er perfekt til små, mellemstore og simpelthen strukturerede websteder som blogs og nyhedswebsteder.

WordPress er let at installere og bruge på grund af dets meget intuitive brugergrænseflade design. Selvom WordPress kræver hyppige opdateringer. Det har også høje serverkrav, da hjemmesiden trafik øges.

Multi-domæne og flersprogede projekter er også svært at opnå i WordPress uden at kende software ind og ud. Hvis du planlægger at udvide dit websted, ville du have brug for et webudviklingshold til at administrere dit WordPress-websted til dig.

GS & Partners er altid der for at give dig den støtte, du har brug for.

Virksomheder der bruger WordPress: TechCrunch, Mashable, Time, CNN.

27M

11K

56K

Drupal CMS features

Drupal

Drupal er en meget kompakt og alsidig CMS software kerne med et stort udvalg af udvidelsesmoduler. Det fungerer bedst for små og mellemstore projekter. Visse udvidelser gør det nemt at opbygge multi-domæne og flersprogede strukturer. Drupal er således et godt valg til avancerede og alsidige hjemmesider, der kræver komplekse dataorganisationer. Hvis du opretter en community platform hjemmeside eller en online butik med flere brugere, og har en plan at skalere hurtigt, så er dette CMS en god mulighed.

Det har mange muligheder for at fremskynde udførelsen af ​​dit websted, når trafikken øges. Men mere komplekse udvidelser kræver god ekspertise. Drupal er beregnet til mere avancerede brugere og hjemmesider. Yderligere Drupal-moduler, der øger funktionaliteten, kræver også teknisk viden, der skal downloades for at være kompatibel med backend. Som en tilføjelse skal Drupal opdateres ofte, hvilket øger vedligeholdelsesindsatsen.

GS & Partners har forskellige tjenester som vedligeholdelse af websteder, du kan udforske:

Virksomheder der bruger Drupal: NBC, Taboola, Patch.

1.1M

2.5K

41K

Har du brug for et websted, du kan styre dig selv?

Vi bygger skræddersyede løsninger fra bunden.

Kontakt os
Shopify CMS features

Shopify

Shopify er et af de mest populære abonnementsbaserede e-handelsplatforme, der udelukkende anvendes til oprettelse af online-butikker. Det er ikke gratis, men det kommer med en hosting løsning og en fri båndbredde brug. Det er ekstremt nemt at konfigurere og har mange nyttige ekstra tjenester som lagerstyring og beregning af fragtomkostninger.

Shopify har en fantastisk brugervenlig grænseflade, der giver dig mulighed for nemt at ændre indhold, skrifttyper og farver. Desuden har den et tema editor til at teste og ændre design og en indbygget blogging funktionalitet. Det har mange moderne temaer og skabeloner, men det giver en begrænset mængde gratis muligheder. Alle skabeloner er lydhør og har SEO-muligheder.

Den største fordel ved Shopify er, at den understøtter 70 betalings gateways, for hvilke de ikke opkræver transaktionsgebyrer. Hvis du skal øge funktionaliteten på dit Shopify-websted, skal du kontakte vores talentfulde team for at hjælpe dig med den brugerdefinerede kode.

Virksomheder der bruger Shopify: Budweiser, The Economist, Penguin Books, Tesla Motors, Red Bull.

880K

0.1K

NA

Magento CMS features

Magento

Magento er en gratis open source CMS platform til e-handel. Den har en masse funktionalitet, som følger med udvidelser og plugins. Vigtigst er det, at den har en fantastisk brugervenlig grænseflade. Det er beregnet til tech-savvy brugere og mere komplekse onlinebutikker, der kræver mere fleksibilitet med hensyn til design og funktionalitet.

Bare fordi den er åben kilde, tilbyder Magento 5000+ apps og tilføjelser, der forbedrer websitetets funktionalitet og en indbygget flersproget support til at oprette onlinebutikker på mange sprog. Tilpasningskapaciteter er uendelige med dette CMS, men det kræver nogle erfaringer inden for design og webudvikling samt kendskab til HTML og CSS.

I modsætning til Shopify tilbyder Magento ikke webhosting. Du bliver nødt til at oprette alt selv, før du kan bygge en online butik. Til dette kan du have brug for et team af udviklere. GS & Partners kunne nemt gøre dette for dig. Kontakt vores pålidelige team.

Virksomheder der bruger Magento: Ford, Samsung.

240k

0.5K

4K

Har du brug for hjælp til at opretholde din CMS-platform?

Vi har mange års erfaring.

Kontakt os
Joomla CMS features

Joomla

Joomla er den næststørste CMS på markedet. I modsætning til WordPress indeholder dette gratis og open source-CMS alle dets funktionaliteter uden at installere udvidelser. Det giver mere webindhold og strukturfleksibilitet samtidig med at den opretholder sin brugervenlige grænseflade. Med Joomla er det lettere at styre en stor mængde artikler. Derudover understøtter det mange databaser som MySQL, MS SQL Server, PostgreSQL, Maria DB. Joomla har meget support og dokumentation, der hjælper med at bruge softwaren.

Virksomheder der bruger Joomla: Harvard University, Linux, IKEA, McDonald’s.

2.8M

2K

8K

Umbraco CMS features

Umbraco

Umbraco er et gratis og open source .NET Framework CMS, som giver fantastisk fleksibilitet og frihed i website design og udvikling. Det er et CMS udelukkende baseret på front-end. På grund af manglen på rodet HTML Umbraco giver bedre optimering af dit websted til søgemaskiner. Derudover giver Umbraco adgang til kildekoden, som muliggør ubegrænsede tilpasningsmuligheder og en nem måde at udføre rettelser af i dit eget hold. I modsætning til andre CMS platforme kan Umbraco bruges til at styre indhold på mobile applikationer og tilslutte applikationen til din hjemmeside. Det bruges bedst til Microsoft operativsystemet. En masse frihed og valg kan blive overvældende. Lad GS & Partners håndtere din hjemmeside bygning i Umbraco.

Virksomheder der bruger Umbraco: Warner brothers, Vogue, Sony, Carlsberg, Wired.

20K

NA

300