Vores historie

GS & Partners er et ambitiøst web bureau grundlagt i København. Efter at have opnået stort succes i den danske web industru har virksomheden udvidet med en ny afdeling i Lissabon, hvor de i solrige omgivelser spreder kærligheden for programming og moderne UX.

GS Partners er yderst kompetente udviklere og samarbejdspartner, både på front og backend. De er gode til at rådgive, forstå og estimere opgaverne, så projektet løb så gnidningsfrit om end muligt. Vi har været rigtig glade for samarbejdet, der har skudt vores projekt i den rigtige retning.

Niels KristiansenCTO

Hils på jeres hold

Vi er et dedikeret, ungt bureau med et stort repertoire af tekniske evner og en passion for web løsninger af høj kvalitet. Vi er altid klar på en udfordring og til at hjælpe din virksomhed med at tage deres produkt eller digitale identitet til det næste niveau.

CEO of GS & Partners, Emil Glenting

Emil Glenting

Developer

``Mit job er at sikre, at vores projekter lever op til de højeste standarder, og at dine behov er opfyldt til de mindste detaljer.`` email: eg@gs-partners.dk tlf: +45 51346470
Portfolio of the COO of GS & Partners, Phillip Stemann

Phillip Stemann

Developer

“Min rolle hos GS & Partners er at få dig til at falde I staver over dit nye design. Jeg stopper ikke før jeg rammer plet, jeg er meget vedholdende.`` email: ps@gs-partners.dk tlf: +45 27627158
Unikke kunder
63
Spændende projekter
250
Lande
8
Kontorer
2

Oplev en glidende overgang til online tilstedeværelse.

Kontakt os