Privatlivspolitik

For GS & Partners er det yderst vigtigt at sikre beskyttelsen af personoplysninger og privatlivets fred for sine webbesøgere. Denne privatlivspolitik beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler, når du besøger vores hjemmeside, hvordan vi bruger det, og hvilke valg vi tilbyder dig for at få adgang til, opdatere og kontrollere det..

Personlige Oplysninger

Personlige oplysninger, som f.eks. Dit navn, telefonnummer og e-mail-adresse, indsamles via GS & Partners ‘kontaktformularer. Når du besøger vores websted, indsamler vi også brugsinformationsoplysninger og oplysninger om din computer og internetforbindelse. Vi bruger disse oplysninger til at give dig relevante opdateringer vedrørende vores tjenester, kampagner og nye funktioner og sikre, at vores websteder er kompatible med browsere og operativsystemer, der bruges af de fleste af vores besøgende.

Vi bruger også oplysningerne til intern forskning for at forstå kundens behov, når vi udvikler GS & Partners-tjenester, marketingkampagner og virksomhedsstrategi.

Resultaterne af al sådan forskning og analyse vil blive præsenteret som anonym eller aggregeret information og vil ikke afsløre nogen personlige data om individuelle kunder. GS & Partners anvender anerkendte tredjeparter til at levere de e-mails, du modtager fra vores websteder, hvis du abonnerer på vores nyhedsbreve og sender vores formularer.

Sikkerheds Politik

GS & Partners har passende foranstaltninger til at sikre, at brugerens personlige oplysninger ikke misbruges, uheldigvis ødelagt, tabt eller ændret i vores webserver miljø.

Der vil opstå tilfælde, hvor kundedata sendes uden for GS & Partners til andre dataprocessorer (dvs. webdesignfirmaer, oversættere osv.), Men de vil kun handle under instruktion fra GS & Partners for at kunne udføre de krævede tjenester.

Internettet er et globalt miljø, og det indebærer nødvendigvis overførsel af data på internationalt plan. Derfor ved at gennemse GS & Company og kommunikere elektronisk med os, anerkender og accepterer vi vores behandling af personoplysninger på denne måde.

Tilgå din personlige data og anmod om ændringer

Det er vigtigt for os, at du kan ændre og / eller slette dine personlige oplysninger eller dine e-mail indstillinger.

For at gøre dette, skal du sende en email til info@gs-partners.co.uk om mulighederne for at “ændre” eller “fjerne” i emne feltet.

Ændringer i denne privatlivspolitik

På grund af ændringer i lovgivning og bedste praksis eller forbedringer af funktionalitet og indhold på GS & Partners kan vi ændre vores privatlivspolitik og afspejle disse ændringer i denne erklæring, så du bør tjekke her fra tid til anden.